top of page

Hakemukseni

hakemukseni1.jpg

Harri Virta

Tammela

HAKEMUS

Joulukuu 2021

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen

äänioikeutetuille asukkaille

 

Kanta-Hämeen aluevaltuuston jäsenyys

 

Kohteliaimmin pyydän, että huomioitte minut, kun valitsette ehdokastanne Kanta-Hämeen aluevaltuuston jäseneksi tulevissa aluevaaleissa.

 

Olen 68-vuotias eläkkeellä oleva entinen toimitusjohtaja ja viranhaltija ja asun nyt siis Tammelassa. Olen pitkän linjan julkisen sektorin vaikuttaja sekä työn että luottamustehtävien kautta. Hyvällä omalla tunnolla voin kai sanoa olevani julkisten palvelujen johtamisen ja päätöksenteon ammattilainen.

Kokemukseni

 

Takanani on yli 35-vuotinen työura kunta-alan organisaatioiden johtamis- ja asiantuntijatehtävissä sekä yli 30 vuoden toiminta luottamustehtävissä kuntien yhteistoimintaorganisaatioiden päätöksentekoelimissä.

 

Olen työskennellyt mm. apulaiskaupunginsihteerinä Suolahden ja Forssan kaupungeissa, sivistystoimen hallintojohtajana ja henkilöstöpäällikkönä Forssan kaupungilla sekä talousjohtajana Espoon kaupungin sivistystoimessa. Viimeksi toimin toimitusjohtajana kahdessa kunnallisessa yhtiössä, ensin pääkaupunkiseudun kuntien omistamassa henkilöstöpalveluyhtiössä, sitten Hämeenlinnan seudun kuntien omistamassa työterveyshuollon palveluja tuottavassa yhtiössä, josta työstä jäin eläkkeelle toissa vuonna.

 

Kuntaorganisaatioiden luottamustehtävissä olen toiminut mm. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin ja Hämeen ammattikorkeakoulun hallituksissa ja viimeksi yhteensä lähes 24 vuotta kunnallisen eläkelaitoksen Kevan valtuuskunnassa ja hallituksessa.

Arvoni

 

Toimintani ja tavoitteeni pohjautuvat vanhan työväenliikkeen perusarvoihin: tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja humanismi eli ihmisyyden kunnioittaminen.

 

Miten nämä arvot mielestäni heijastuvat julkisten palvelujen, tässä tapauksessa sosiaali- ja terveyspalvelujen työhön ja päätöksentekoon?

 

Tasa-arvo esimerkiksi palvelujen tuottamisessa tarkoittaa sitä, että elämisen ja hyvinvoinnin kannalta tärkeät palvelut ovat kohtuudella kaikkien saavutettavissa parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella tuotettuna.

Teksti jatkuu seuraavalla sivulla

bottom of page